Με ενισχύσεις ο Παπασίμος

Παράσταση νίκης για τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Παπασίμο, τον οποίο πλαισιώνουν όλο και περισσότερα πρόσωπα της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Ο Τρικαλινός δικηγόρος (παρ’ Αρείω Πάγω στην Αθήνα!) μιλάει για την ανάγκη ολικής ανατροπής της σημερινής οικονομικής πολιτικής τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι «πρώτον, πρέπει να ανακοπεί η καταστροφική «πολεμικού τύπου» υφεσιακή πορεία της Χώρας. Δεύτερον, να προωθηθεί άμεσα η μεταρρύθμιση του «σαθρού» και διεφθαρμένου πολιτικού εποικοδομήματος, των ενδιάμεσων θεσμών και του δημοσίου τομέα γενικά, μέσα από το «χτύπημα» των μηχανισμών ελέγχου του συστήματος παρακμής, την «απογραφειοκρατικοποίηση», τον εκδημοκρατισμό των δομών – λειτουργιών του Κράτους και τον δημοκρατικό έλεγχο. Τρίτον, να αναπτυχθεί ένα νέο οικονομικό αναπτυξιακό μοντέλο για την ουσιαστική παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας».

Στη μάχη που δίνει για την εκλογή του στέκονται στο πλευρό του σοβαροί άνθρωποι και σημαντικά στελέχη της ευρύτερης κεντροαριστεράς, όπως ο πρώην δήμαρχος Χασίων Βασίλης Παπαευθυμίου, με τον οποίο διακρίνεται ο Γιώργος Παπασίμος σε περιοδεία του στην περιοχή της Καλαμπάκας…

ΠΗΓΗ: www.trikalavoice.gr

Κοινοποίηση Άρθρου σε Share on FacebookTweet about this on Twitter

No Replies to "Με ενισχύσεις ο Παπασίμος"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.