Νίκος Κοτζιάς: «Πρωτιά και αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής»

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Κοτζιάς ήταν ο βασικός ομιλητής της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τρίκαλα, ενώ ο κ. Κοτζιάς προέβλεψε πρωτιά και αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Για την ακρίβεια, μίλησε για μία νέα προοπτική που ανοίγεται για τη χώρα. «Ισχυρή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει νέα προοπτική για τη χώρα», δήλωσε στο πλαίσιο της ομιλίας του.

1

  4

Υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να στηριχθεί σε αυτή τη προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας από όλους τους πολίτες. Κάλεσε όλους και ειδικά τους νέους που δηλώνουν απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

5

Υπεραμύνθηκε της πολιτικής στάσης του Αλέξη Τσίπρα και υπογράμμισε ότι στην κρίση, η χώρα χρειάζεται πάντα μία αλλαγή. Χρειάζεται, δηλαδή να αφήσει πίσω το παλιό και να προχωρήσει στο καινούργιο.

3

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στις 100 δόσεις, στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, στην επαναπρόσληψη των απολυμένων.

6

Τέλος, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα οι: Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, Γιώργος Παπασίμος, Θανάσης Ευαγγελόπουλος και Πρινάρη Βασιλική.

7

 9

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ TRIKKIPRESS.GR 

 

Κοινοποίηση Άρθρου σε Share on FacebookTweet about this on Twitter

No Replies to "Νίκος Κοτζιάς: «Πρωτιά και αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής»"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.