Όταν κοιτάς για πολύ στην άβυσσο χάνεσαι στα βάθη της

Το νέο κατάπτυστο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για την αστυνόμευση και τη μετανάστευση δείχνει τον εφιάλτη μπροστά στο ενδεχόμενο να απολέσει την εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει, λέει, να καταργήσει την αστυνομία, να κλείσει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και να ανοίξει τον δρόμο σε όλους χωρίς εξαίρεση τους μετανάστες.

Με τις συνεχείς κινδυνολογικές θέσεις του Αντώνη Σαμαρά για επαναφορά στη δραχμή και την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε. και τις νέες αναφορές σε δύο λεπτά ζητήματα, σε μια περίοδο που οι φανατικοί Μουσουλμάνοι έχουν τρομοκρατήσει τη Γαλλία και την Ευρώπη και ο νεοναζισμός-φασισμός απειλεί με τη φιλοσοφία και πρακτική του, διαταράσσει το κλίμα στην οικονομία και ταΐζει τα πιο «χαμηλά» ένστικτα των ανθρώπων: την ανασφάλεια, την έλλειψη γνώσης και τον φόβο για τον διπλανό.

argatis_tis_abyssos

Προκαλεί ζημιά στην ελληνική οικονομία στο όνομα της ζημιάς… που θα της κάνει ο ΖΥΡΙΖΑ. Τι γελοιότητες! Το ενδεχόμενο της ήττας τον τρελαίνει! Επιχειρεί να καταστρέψει ό,τι υποτίθεται ότι πέτυχε. Αφού αποχωρεί προτιμά να κάνει όση περισσότερη ζημιά μπορεί. Οι Έλληνες πολίτες του είναι άχρηστοι αν δεν μπορεί να ελέγξει την ψήφο τους.

Η ΝΔ δεν αντιλαμβάνεται, στη φτώχεια του ιδεολογικού της οπλοστασίου, πως όταν κοιτάς για πολύ στην άβυσσο χάνεσαι στα βάθη της.

 

Κοινοποίηση Άρθρου σε Share on FacebookTweet about this on Twitter

No Replies to "Όταν κοιτάς για πολύ στην άβυσσο χάνεσαι στα βάθη της"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.