“Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν ναρκοθετήσει τον διάλογο για την όποια εναλλακτική λύση”

“Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, που κυβέρνησαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια, εκτός από το ότι αποδυνάμωσαν τη χώρα και εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό, έκαναν και δυο μεγάλα κακά”, ανέφερε ο δικηγόρος, πρώην μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ, Γιώργος Παπασίμος προσκαλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη “Εκρηκτικό Δελτίο”.

“Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρή αξιοποίηση, προς όφελος της χώρας, των διεθνών κανονισμών και των νόμων της Ε.Ε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραβιάζει το σύνολο σχεδόν της νομοθεσίας όσον αφορά στην Ελλάδα, την οποία και έχει εξαιρέσει. Και δεύτερον, οι πολιτικές δυνάμεις έχουν ναρκοθετήσει όλον τον δημόσιο διάλογο για όποια εναλλακτική λύση”.

Ο κ. Παπασίμος, ακόμη, μίλησε για την τραγωδία της χώρας να έχει πολιτικό προσωπικό που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως εκφράζει την πλειονότητα του ελληνικού λαού. “Η αυτοδυναμία” είπε, “είναι στον κόσμο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω από τα κομματικά τείχη και αγωνιά για το μέλλον της χώρας”. Επανέφερε δε την άποψη πως μόνο μέσα από ένα νέο πολιτικό υποκείμενο, μια νέα πολιτική κίνηση μπορεί να εκφραστεί ο ελληνικός λαός και το οποίο δεν θα έχει σχετιστεί με τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα ή διαχειρίστηκαν το ελληνικό δημόσιο.

Η συζήτηση στο Κανάλι “Αρτ”, που έγινε χθες 29 Νομεβρίου 2016, παρατίθεται. Ο κ. Γιώργος Παπασίμος μιλάει στο 52′.25” της εκπομπής.

Κοινοποίηση Άρθρου σε Share on FacebookTweet about this on Twitter

No Replies to ""Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν ναρκοθετήσει τον διάλογο για την όποια εναλλακτική λύση""

    Leave a reply

    Your email address will not be published.