Μνημονιακή “τρομοϋστερία” και πολιτικός “ατταβισμός”

Οι τρομώδεις δηλώσεις και σπασμωδικές ενέργειες της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, μετά τη διατύπωση της προγραμματικής πρότασης από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα στη Δ.Ε.Θ., παραπέμπουν στον φόβο του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι και καταδεικνύουν τον πανικό του εξουσιαστικού συστήματος παρακμής.

Είναι αυτοί, που παρέδωσαν την κυριαρχία της χώρας και το μέλλον της, χωρίς καμία αντίσταση, στο ξένο διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και στις πολιτικές του Βερολίνου, προκειμένου να περισώσουν τα προνόμιά τους.

Έτσι, όταν αναπτύσσεται και εισακούεται από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ένα εναλλακτικό, εν σχέσει με την μνημονιακή καταστροφή, πρόγραμμα Σωτηρίας της Χώρας, που βυθίζεται σε ανθρωπιστική κρίση, επιτίθενται με μανία και με όλα τα μέσα, αυτά, δηλαδή, της «λασπολογίας», της απαξίωσης και της «τρομοϋστερίας». Η δήλωση του Πρωθυπουργού, από την «ασφάλεια» της άτυπης σύναξης των βουλευτών του, ότι«εάν εκλεγεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες», ήταν το αποκορύφωμα της παραπάνω τακτικής. Πλην όμως, ματαιοπονούν. Γιατί φαίνεται, ότι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι, εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής, που υπηρετούν, μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας έχει ξεπεράσει τις «κόκκινες γραμμές του φόβου». Γι’ αυτό και η μνημονιακή «τρομοϋστερία» και «τρομολαγνεία» τους, που επέφερε αποτελέσματα το 2012, πλέον έχει «ξεθωριάσει» και μετατρέπεται σε έναν κακέκτυπο πολιτικό «ατταβισμό», από τον οποίο πάσχουν όλοι αυτοί, που διέπραξαν, τα τελευταία χρόνια, «εγκλήματα εσχάτης προδοσίας», επιτρέποντας στα παγκόσμια καπιταλιστικά κερδοσκοπικά κεφάλαια, μέσω της Τρόϊκας, να μετατρέψουν την Ελλάδα σε διεθνές «πειραματόζωο», όπου εφαρμόζονται «Προκρούστεια πειράματα» σε βάρος του Λαού μας και σε σύγχρονη «αποικία χρέους».

Προκειμένου, μάλιστα, να αποσείσουν τις τεράστιες αυτές εθνικές ευθύνες, έχουν προβεί σε «αυτολοβοτομή» της λογικής και της πολιτικής αντίληψης και συνείδησης, μετατρέποντας, έτσι, σε ψευδή συνείδηση την εντύπωση και την πεποίθησή τους ότι, ασκώντας την συγκεκριμένη καταστρεπτική μνημονιακή πολιτική, θα σώσουν την Ελλάδα (!!!), ενώ όλοι οι αντικειμενικοί παρατηρητές, ακόμα και αυτό το Δ.Ν.Τ., πιστοποιούν ότι, αυτό το πρόγραμμα έχει οικτρά αποτύχει και ότι η χώρα οδηγείται στο «χείλος της αβύσσου».

Πρόκειται, αντικειμενικά, για σοβαρότατη πολιτική και συνειδησιακή στρέβλωση σε όλο το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό, αλλά και στην οικονομική ολιγαρχία, που δημιουργεί χαρακτηριστικά «νενεκισμού», θέτοντας, έτσι, την Χώρα και τον Λαό μας σε τεράστιους κινδύνους. Είναι χρήσιμο, στο σημείο αυτό, να γίνει υπενθύμιση τουτρομακτικού συμπεράσματος του Καθηγητή και Προέδρου του «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκου Κοτζιά, ο οποίος, κατά την συγγραφή του σπουδαίου του βιβλίου «Η Ελλάδα αποικία χρέους» και μελετώντας σε βάθος την Γερμανική Ιστορία, την πολιτική και τους στόχους του Βερολίνου στην σημερινή συγκυρία και την προσπάθειά του για την πρωτοκαθεδρία στην Ε.Ε., διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε εξαρχής σχέδιο «αποικιοποίησης» της Ελλάδος. Αυτό διαμορφώθηκε κατά την επαφή τους με τους «θλιβερούς» εκπροσώπους της Ελληνικής πολιτικής και οικονομικής «ελίτ», που επέδειξαν, ευθύς εξαρχής, μεγάλη προθυμία να παραχωρήσουν τα πάντα, με συνέπεια «να ανοίξει η όρεξη» των ξένων, ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε σε βάρος αυτής της χώρας!

Κοινοποίηση Άρθρου σε Share on FacebookTweet about this on Twitter

No Replies to "Μνημονιακή "τρομοϋστερία" και πολιτικός "ατταβισμός""

    Leave a reply

    Your email address will not be published.